Rólunk

Kik a csapatunk tagjai?

HR-esek, közgazdászok, munkavállalói élmény szakértők, könyvelő-adótanácsadók. Egyszóval egy csapat, akik célul tűzték ki, hogy sokrétű szakmai tapasztalatukat ötvözve támogassanak cégvezetőket, segítsék HR folyamatok kiépítését az új HR trendeknek megfelelően.

Szakmai tapasztalatunk sokszínűsége adja módszertanunk lényegét, hogy fókuszunknak ugyanúgy része az ember, az ő gondolkodása és érzései, mint az információk átfordítása számokká és ezáltal konkrét költségekké. Ezzel támogatjuk a vezetőket a döntéshozatal során.

Módszertan

Szakmai tapasztalatunk két irányból indult, egy részről a teljesen emberközpontú humán erőforrás oldalról, másik oldal a számok világa (közgazdaságtan, könyvelés, kontrolling).

Szolgáltatásaink

Tanácsadás

Vállalati HR tanácsadás

A vállalat aktuális állapotának teljes körű átvilágítása, a problémák- “fájó pontok” feltárása, stratégiai terv kidolgozása, javaslattétel.

Stratégia

HR stratégiai partner szolgáltatás

Az üzleti stratégia alapján HR célok kialakítása és végigvitele folyamatos monitorozás mellett, HR kontrolling szolgáltatás.

Bérszámfejtés

HR adminisztráció és bérszámfejtés

HR adminisztrációs folyamat kialakítása és elvégzése: beléptetés, naprakész munkaügyi adminisztráció, kiléptetés, bérszámfejtés.

Címünk

7625 Pécs, István utca 37.

Elérhetőségeink

info@hrstep.hu
+36 20 494-0754

Kövess Minket